Den sunde kost
Det betyder at;
- Børnene bliver præsenteret for forskellige retter og sammensætning af råvare
- Maden er økologisk og uden raffineret sukker
- Køkkenpersonale har fokus på faglig sparring, etik , miljøspørgsmål
og madspild
- Børnene får sunde madvaner og mad-mod
Høj Faglighed
Det betyder at;
- Vi videns deler med hinanden på tværs af klyngen
- specifikke kompetencer bliver bragt i spil
- Vi undrer os og er nysgerrige på egen og hinandens praksis
- Vi får fælles faglige input ude fra
- Fælles fokus på kerneopgaven
Det gode børneliv
Det betyder at;
- Legen har høj prioritet
- Børnene er eksperter og livsduelige på egne liv
- Børnene inddrages i den pædagogiske planlægning
- Børnene er glade for deres institution
Det gode arbejdsmiljø
Det betyder at;
- Vi forventningsafstemmer i forhold til hinandens roller og arbejdsopgaver
- Vi arbejder efter de 3 MED ´er( medindflydelse, medbestemmelse & medansvar)
- Vi prioriterer at være transparente i hele organisationen
- Vi har en professionel uenigheds kultur
- Vi har en faglig omsorg for hinanden
Klynge fællesskab
Det betyder at;
- Vi skaber formelle og uformelle rum, hvor vi får kendskab til hinandens
pædagogiske praksis
- Vi har faglige , kulturelle og sociale fælles arrangementer
- Klyngens samlede viden er til rådighed for alle
Læs hvordan vores fælles visionsgruppe rammesatte den videre dialog i de lokale enheder ift. implementering af vores værdier for pædagogisk praksis